mandag 27. juni 2011

Flytting og sommerfugler!

Som dere kanskje ser av forrige innlegg er det forandringer i vente. Og forhåpentligvis bedre tider med mindre uflaks! Jeg har bestemt meg for å flytte til Lofoten etter å ha gått og tenkt på det et års tid. Det er alltid blanda følelser med det å flytte, - man flytter alltid fra noen, som selvfølgelig er trist. Men så flytter jeg også nærmere familien. De siste 11 årene har jeg bodd langt borte fra familien stort sett, så det skal bli litt kjekt å komme nærmere. Lofoten er herlig! Det er befriende og trygt og avslappende å være der!

Jobb har man ikke fått seg enda, men jeg har bestemt meg for å se positivt på ting å satse på at ting ordner seg og at uflaksen min nå snur og blir til flaks! Jeg skal gå inn i alt dette nye med friskt pågangsmot og større ambisjoner. Jeg skal bli mer aktiv å ta bedre vare på meg selv!

Hva som kommer til å skje fremover aner jeg ikke, men jeg har en plan B dersom det ikke blir jobb med det første. Men i utgangspunktet satser jeg på at noen skjønner at jeg er verdt å ha med på laget, og gir meg en fin jobb! :)

Før helga var damene på jobb på avslutning hjemme hos meg. Vi spiste nyyydelig Sushi fra Rå Sushi her i Tromsø, spiste hærlig sitronkake som en av damene hadde med, og kosa oss helt til jeg måtte dra til flyplassen for en aldri så liten tur innom Lofoten! Jeg fikk en flott hagebok av damene som virkelig gledet:


I tillegg fikk jeg masse skryt av kunsten jeg har hengende på veggene her. Har nevnt tidligere at jeg ikke er noe glad i å ha egen kunst på veggene, men det har sin naturlige forklaring; jeg har ikke hatt råd til å kjøpe bilder de siste årene pga studier og derav dårli økonomi :) Damene likte spesielt denne serien (som kanskje er favoritten min også):


Det var litt moro å lage dette siden jeg fikk grise litt på hendene, men rammene var ikke like gøy å lage. Jeg kjøpte trehvite lister som jeg kappa opp, malte og spikra sammen. Litt av en jobb, men det ble veldig bra! De henger på stueveggen min her jeg bor nå, men snart pakkes de ned sammen med alt annet man skal ha med seg på flyttelasset. 

Flytting er slitsomt, men magefølelsen min sier meg at det er riktig å flytte, så jeg gleder meg også! har fått pakka 5-6 esker, og det gjenstår sikkert dobbelt så mange. Heldigvis har man en snill pappa som kommer nordover med en flyttebil og hjelper til! :)