lørdag 13. august 2011

Bryllupstid

For ikke lenge siden la jeg ut et par bryllupskort jeg laga tidlig på sommeren. Nå har det igjen vært bryllup, og som seg hør og bør måtte det jo bli et hjemmelaga bryllupskort! 





Her har jeg brukt en øredobb som tilhørte et for lengst kasta smykke som ekstra pynt sammen med papirblomstene. Litt røft og litt søtt...! :) 

Av papirrestene ble det nok til et bursdagskort til en veninne sørpå:


Her med blomster og sommerfugl fra Nille. Utrolig hva de kan ha på den butikken altså! Ting som egentlig ikke er ment for scrapping kan fort egne seg :) Tror disse egentlig var ment som bordpynt. 

Men nå skal Frk. Fiffi ut på jobb på taxien igjen :)


fredag 12. august 2011

Fru Flids strikkagenser og ullsokker

Så langt har sommeren vært utrolig innholdsrik og trivelig. Det har ikke blitt så mye tid til blogging, - egentlig ikke til trykking på dataen i det hele tatt! Har hatt nok å holde på med, både i hage og hus og med turer og besøk alle veier. Akkurat slik en sommer skal være! Men siden folk er på ferie på sommeren, har vi bare regna med at oppdatering av bloggen ikke hadde så mye for seg...

Først nå har Frk. Fiffi og Fru Flid kommet igang med handarbeid på ordentlig. Vi har masssse idéer og planer, - nå gjenstår bare å prøve å få tiden til å strekke til så vi får satt planene ut i livet! :) Fru Flids hobbyrom er i utgangspunktet alt for lite, så vi har prøvd å organisere det bedre slik at ting som har stått på gulvet og på bordene får plass i hyller. Vi er snart i mål med det, og nå er det blitt såpass bra at vi begge to får skvisa oss inn der for å arbeide litt! Endelig!

Maleriene Frk. Fiffi har planlagt er ikke påbegynt enda (for de som har etterspurt akkurat det), men det skjer vel snart! Foreløpig er det andre ting som står i fokus, for ikke å røpe mer om DET! Kanskje vi legger ut små hint etterhvert ;)

I allefall - underveis i rydding og organisering fant vi noen ferdige produkter som vi tenkte vi kunne legge ut på bloggen. Først en genser Fru Flid har strikka i ullgarn (uvisst hvilken type, men det er i allefall SuperWash, så det kan vaskes i vaskemaskinen):




Den passer til et barn på 5 - 9 år omtrent. Fru Flid har, som vanlig, gjort seg FLID med genseren, så den er rett og slett bare flott! 
Og JA - den er til salgs! ;) 

I tillegg fant vi et par læsta (ullsokker/tjukksokker for de som ikke er nordfra), også strikka i ullgarn type SuperWash med effektgarn øverst på skaftet.





Klikk på bildene for større versjon :)

- Sensommerklem fra Frk. Fiffi og Fru Flid -


fredag 5. august 2011

Bryllupskort

Da har jeg endelig fått kommet meg mer til ro her i Lofoten, og har hatt en liten opprydding i bildene mine. Tidlig i sommer laga jeg et par bryllupskort som nå er gitt vekk og kan publiseres her på bloggen :)





Ble ganske fornøyd med dette. Enkelt inni, men litt lekkert likevel. 
Måtte bare ha med marihønene som betyr  
LYKKE!

Her er nummer 2:


Mer kommer!