søndag 23. oktober 2011

Superlørdag!

I går - lørdag - var Frk. Fiffi og fru Flid med på julemesse i nærheten. Fredag fikk vi beskjed om at vi fikk plass, så da var det bare å benytte de 4 resterende timene av fredagen til å gjøre ferdig en del handarbeid som ikke var ferdig. Vi jobba til langt på natt, og sto opp tidlig for å gjøre siste rest og pakke ting i bokser. 

Vi fant ut det var 12 utstillere (tror jeg), og besøket var bra i løpet av de 5 timene det var åpent, men vi tror kaker og kaffe toppet salgsstatistikken. Men hyggelig var det, og noe fikk man da solgt! :)
Knipsa et bilde av bordet vårt, og JA - det var fullt!

(Klikk på bildene for større versjon)


Frk. Fiffis pulsvarmere :) Avhengighetsskapende!

Har fått laga en blå voksipose nå, men tilbehøret er ikke ferdig enda :)

Har litt lyst å vise dere noen av de andre utstillerne også. Her har vi først Ilone Giske fra Gammeldagsmat (gå til Facebook-profilen her). Som man skjønner satser hun på gammeldagsmat, og reportoaret hennes er nokså stort. Følg henne gjerne på Facebook! Denne gangen solgte hun blant annet blodpølser og seilaks, - alt hjemmelaget.


I bakgrunnen på bildet over ser vi en herremann ved navn Willy. Sammen med sin kone driver han "Vanja & Willy's" med undertittel "Smykker, kniver og lærprodukter". De hører hjemme i Sørvågen i Lofoten, og hadde tatt turen til messa for å vise frem kjempeflotte hjemmelaga smykker og kniver og ringer og bokmerker (faktisk)! Synes bokmerkene var råfine! Det var i grunn mange fine ting på bordet deres..De som måtte ønske kontakt med Vanja og Willy kan ringe 90829930 / 90524911 :) De lager ting på bestilling også..



I tillegg hadde mor og datter Kirsti-Anne og Janett boder med salg av henholdsvis håndstøpte lys og hjemmelaga sjokolade. Delikat ja? :)
De som måtte ønske kontakt med disse to damene kan henvende seg til oss for mer info...



mm-mm-mmmm.....!!
Aalan Gård (gå til Facebook-side her) som drives suksessfullt med både ost og krydder og diverse hadde også utstilling:

Synes disse ostene var kjempefine...


Vår date for kvelden, Tore Coughlin, stilte med sine artige veggfigurer av rekved og diverse. De er blitt veldig populære. I tillegg til dette holder Tore på med maling..maling av både bilder og kvinnfolk (se lengre ned i innlegget). De som ønsker kontakt med Tore må kontakte oss først. Han eksisterer omtrent ikke på internett...


Etter messa var det bare å pakke sammen tingene i en forrykende fart, handle litt, komme seg hjem for å spise, prøve å ta igjen litt tapt søvn fra natta før, for så å ordne seg og dra til Tore på besøk. Og hva skulle vi der? Jo - Frk. Fiffi og Fru Flid og 10 andre damer var invitert på sminke-vin-karaoke-party! Kombinasjonen hørtes helt fortreffelig ut, så vi bare måtte hive oss med! Vinen var god, og tidsklemma tok oss igjen utpå kvelden, så sminkinga ble etterhvert ikke helt på høyde med hva Tore kanskje hadde sett for seg. Frk. Fiffi måtte nemlig trå til å være en hjelpende hånd for å få alle damene sminka :) Vi hadde jo en spesialbestilt karaokefest på det lokale rorbuanlegget Kræmmarvika vi skulle rekke! Veeeldig fint sted!

Tore i sminking før vinen begynte å virke, og tidsklemma tok oss...

Noen av damene i intens prat mens de venta på mer sminkehjelp...

Karaokescena i Kræmmarvika før det tok fullstendig av!

 En kar som Tore ordner altså det meste..Karaoken tok helt av, og alle i lokalet var innom scena og sang, og vi tror samtlige dansa også. 

GØY!! Dette vil vi gjenta!!


- Frk. Fiffi og Fru Flid -


torsdag 6. oktober 2011

Ugler i mosen?

Neiiiida! Ugler pooosen! :) Jeg har laga en voksipose, etter inspirasjon fra nettoppskrifter! Jeg modifiserte oppskriften litt til den første voksiposen, og den blir ytterligere modifisert til den neste. Kun det beste er godt nok som dere vet! Enkelte detaljer i mønstrene på nett var jeg ikke helt overbevist om ville fungere, så ting måtte endres litt. Ble det bra? JA! Både jeg og Fru Flid ble skjønt enige om at voksipose nr. 1 ble skikkelig flott. Vi håper uglene med de uskyldige øynene vil sjarmere folk i senk :) 

Som fyll har jeg brukt thermodyne som varmer godt i vinterkulda, så i kombinasjon med fleecefòr inni kan jeg garantere at barnet ikke blir å fryse! Lukningen er laga enkelt å greit med knytesnorer. Strammesnor rundt "hetta" måtte det jo også være :) I tillegg har jeg sydd en hodepute og en pjuskeklut (fast følgesvenn for meg og min bror da vi var små!) av reststoff, så dette følger med i "pakken"...Planen er å få laga en vognpose også, - en slik som man kan henge på håndtaket på barnevogna når man skal på tur. I den blir det plass til ekstra skift, bleier, salve, tåteflaske og det man måtte trenge.




(Klikk på bildene for større versjon)

Foreløpig har jeg bare laga voksiposen i dette rosalilla uglestoffet, men jeg har samme stoffet i blåtoner også. Har liggende en ferdigklipt blå variant som ligger og venter på å bli sydd så snart rosa pose nr.2 er ferdig :) Avhengig av interessen for slike poser har jeg løse planer om å sy pose i gråtoner me små innslag med farge på detaljer eller fòr, alt avhengig av hva man blir spurt om. 

Men nå skal jeg gå tilbake til symaskinen! 

See ya later alligator! :D