fredag 12. august 2011

Fru Flids strikkagenser og ullsokker

Så langt har sommeren vært utrolig innholdsrik og trivelig. Det har ikke blitt så mye tid til blogging, - egentlig ikke til trykking på dataen i det hele tatt! Har hatt nok å holde på med, både i hage og hus og med turer og besøk alle veier. Akkurat slik en sommer skal være! Men siden folk er på ferie på sommeren, har vi bare regna med at oppdatering av bloggen ikke hadde så mye for seg...

Først nå har Frk. Fiffi og Fru Flid kommet igang med handarbeid på ordentlig. Vi har masssse idéer og planer, - nå gjenstår bare å prøve å få tiden til å strekke til så vi får satt planene ut i livet! :) Fru Flids hobbyrom er i utgangspunktet alt for lite, så vi har prøvd å organisere det bedre slik at ting som har stått på gulvet og på bordene får plass i hyller. Vi er snart i mål med det, og nå er det blitt såpass bra at vi begge to får skvisa oss inn der for å arbeide litt! Endelig!

Maleriene Frk. Fiffi har planlagt er ikke påbegynt enda (for de som har etterspurt akkurat det), men det skjer vel snart! Foreløpig er det andre ting som står i fokus, for ikke å røpe mer om DET! Kanskje vi legger ut små hint etterhvert ;)

I allefall - underveis i rydding og organisering fant vi noen ferdige produkter som vi tenkte vi kunne legge ut på bloggen. Først en genser Fru Flid har strikka i ullgarn (uvisst hvilken type, men det er i allefall SuperWash, så det kan vaskes i vaskemaskinen):
Den passer til et barn på 5 - 9 år omtrent. Fru Flid har, som vanlig, gjort seg FLID med genseren, så den er rett og slett bare flott! 
Og JA - den er til salgs! ;) 

I tillegg fant vi et par læsta (ullsokker/tjukksokker for de som ikke er nordfra), også strikka i ullgarn type SuperWash med effektgarn øverst på skaftet.

Klikk på bildene for større versjon :)

- Sensommerklem fra Frk. Fiffi og Fru Flid -


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar