mandag 7. februar 2011

Dilla på lilla

For sikkert to-tre år siden hadde jeg dilla på sminkepunger, toalettmapper og vesker. I den perioden laga jeg blant annet denne, i favorittfargen min blålilla!

Den er lang nok til å få både hårspray, tannbørst og hårbørst nedi, og romslig nok til det mest nødvendige. I tillegg er den fóret med blank voksduk for å begrense skadeomfanget i tilfelle ulykka skulle være ute og det går hull på noe inni. Jeg har alltid voksduk inni toalettmappene jeg lager, etter å ha vært litt uheldig tidligere...



Jeg eeeeelsker mørk, dyp, blålig lilla og sort blonder! Har brukt netting oppå det ene stoffet for å få litt morsom effekt, i tillegg til litt perlepynt i forlengelsen av glidelåsen.

Toalettmappen KAN selges...

2 kommentarer:

 1. Heisann :) Så koselig at du/dere vil følge bloggen min :) Nå venter vi bare på bedre vær og litt mer vår i lufta slik at vi kan begynne å restaurere huset :) Jett om jeg gleder meg!!!
  Her ser det ut som det er mye fint håndarbeid, så nå skal jeg ta meg en titt :) Kanskje jeg får noen gode ideer fra dere også ;)

  Ha en fin kveld!
  Klem Karina

  SvarSlett
 2. Vi har akkurat kommet i gang med bloggen, så foreløpig er det jo ikke all verdens å lese. Men mer kommer! :) Bir spennende å se hvordan dere får til det gamle huset. Fru Flid og mann pusset opp et gammelt nordlandshus (fra begynnelsen/midten av 1800-tallet) av tømmer for 10-11 år siden, og vet litt om dette med skjeve gulv og vegger og slikt! ;) Men gammelt er moro!

  SvarSlett