søndag 6. mars 2011

Blomster, Bånd og Bursdag

Når jeg nå først ligger her og kjeder meg med en nyoperert fot til værs, så kan jeg vel like godt blogge litt! Fant frem noen bilder av et kort jeg laga til en av damene jeg setter stor pris på. Det var et bursdagskort, - altså en fin anledning til å si noe fint om en man er glad i! Jeg fikk en del pynteting til scrappingen i julegave hos en veninne (hurraaa!), i tillegg til at jeg bestilte en pakke papirblomster man selv kan farge fra Panduro. 
Dette måtte selvfølgelig prøves ut! 

Resultatet ble slik:


 Kortet er i grunn veldig lite avansert. Fant noen fantastiske høstblader på Nille som jeg har brukt som bakgrunn. Opp der har jeg brukt uthevings-pads (eller hva det nå heter) for å feste et glansbilde med litt tykkere papir under. Så farga jeg noen av papirblomstene med tusj og festa de med en pin (som det sikkert ikke heter).

 

Pin-baksidene ble skjult med et innsidepapir som jeg har skrevet selve hilsenen på. Videre limte jeg noen grønne blader her og der, før jeg avslutta med det ku_stykket at jeg limte på den brune borden i det tomme hjørnet. Noen tabber må man gjøre selvfølgelig...På innsiden er det gjort lite, - bare en bakgrunnspapir for å skrive på, og et par andre papirbiter med "ordtak" på.Deretter brukte jeg en sjablong og et stempel på baksiden, skrev på en liten nå-blir-du-gammel-vits, og limte to pyntebånd på som knytes på fremsiden for å lukke kortet. Finito!


2 kommentarer:

  1. vældi fint, kor flink du e! :) Like fargan godt!

    SvarSlett
  2. Nydelig kort du har laget. Slikt er nok ikke noe for meg så jeg får holde meg til strikkepinnene.
    Takk for hygelig hilsen på bloggen. Du undret deg over hvor alt forsvinner. Jeg har to døtre som gjerne tar imot det meste :-) Dessuten gir jeg bort mye til familien. Jeg har aldri deltatt på messer eller lignende.

    SvarSlett