lørdag 23. april 2011

Påskeprodukter

Nå har vi pakket vekk symaskinene og tøyene i påvente av familiemiddag i morgen. Mulig det ikke blir mer sying eller quilting på oss i påska. Dagene går jo så fort! Snart er påska over...Gruff!

Men vi er høvelig fornøyd med det vi har laget disse dagene. Fru Flid ble ikke ferdig til årets påske med påskedukene, men det kommer jo en påske neste år også, så vi satse på de blir ferdige til da! :)


Vi laget fire poser, hvorav i allefall den ene er tiltenkt strikketøy. De øvrige kan man bruke til hva man måtte ønske.

Posen til venstre har Frk. Fiffi laget, og posen til høyre har Fru Flid laget. Har brukt tøyer som Fru Flid har hatt liggende en stund. Bildekvaliteten er ikke mye å skryte av, så mønstrene kommer ikke ordentlig frem. Tøyet på den til høyre er kjempesøtt, og inneholder samme fargene som i de quilta rutene. Denne har snøring på begge sider. På posen til venstre er det blomstrede stoffer i de quilta rutene, og sølvprikker på stoffet i bunnen. Denne har snøring med stopper på baksiden.Denne posen har Fru Flid laget. Den er rett å slett skikkelig YNDIG! Vakkert rosestoff inni, og med hjerter og blondekant både fremme og bak. Hovedstoffet her er lin, og snøringen også i lin. 


Denne laga Frk. Fiffi. Også et dårlig bilde, men håper dere ser mønstrene i stoffene. Den er rosa inni, og har hvit snøring med stopper på baksiden. 
Denne veska har Frk. Fiffi laget. Stoffet er håndkjøpt i Los Angeles faktisk! :) Veska er foret med nokså tykk vatt, så den holder fasongen fint. Nå skal det sies at den ikke er 100% ferdig, - handtakene mangler stopper på endene, men dette kommer nok på plass etter påske. Må lete litt i butikkene og se hva som finnes..

Dett var dett foreløpig! 

Været har vært helt fantastisk i dag! Sol og varme, og all snøen er smelta vekk. Skikkelig sommerstemning! Mosen i plenen er til og med blitt grønn..hehe..Men dagen ble ikke brukt til fysiske aktiviteter, annet enn litt traving på kjøpesenter hvor Frk. Fiffi fant seg hele TO hverdagskjoler! Oh lykke! Skal bruke den ene i kvell når man skal ut og se på påskelivet i Lofoten og høre på musikk :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar