fredag 22. april 2011

Sy- og fiskepåske

Frk. Fiffi og Fru Flid fant ut at påskeferien i år skulle bestå av i all hovedsak sying og quilting. Som sagt så gjort! Her ser dere hvordan vi har rigga oss til i kjøkkenstua...


Det er en hel jobb hver gang det skal spises her! To symaskiner og masssssse tøy og tilbehør! Men gøy er det jo..Fru Flid har påbegynt to påskeduker, sydd en liten pung, og er i gang med en strikketøypose. Frk. Fiffi har sydd en veske som foreløpig mangler håndtak som vi må ut å se etter lørdag. Hun har også sydd en strikketøypose, og er i gang med nr. 2 (henger over stolen på bildet). 

Onsdag var vi en tur ute med båten sammen med far i huset. Det er jo Lofotfiske for tiden, så her på innersida er det for én gangs skyld masse torsk! 

Får bare beklage litt dårlig bildekvalitet, men digitalkameraet ligger hjemme i Tromsø, så måtte bruke telefonen. Men fin fangst eller hva?? Dette er bare halvparten av hva vi dro opp på ca. 3 kvarter. Været var fint, men det var ganske mye større bølger lenger ute på havet enn det ser ut til på bildene! Fru Flid ble sjøsyk etter halvannen time, så da måtte vi gå til land. Far i huset tok seg en tur til ut for å spe på fangsten enda mer..

Men nå - tilbake til syingen!


1 kommentar: