Quilting og Sying


Både Frk. Fiffi og Fru Flid har holdt på med quilting og sying, men igjen må den eldste av oss få mest kredit. Fru Flid har jo tross alt mer erfaring både med håndtering av symaskin og kunnskap om tøy. Det Frk. Fiffi kanskje er mest misunnelig på Fru Flid for er hennes tålmodighet, nøyaktighet, og hennes evne til å se fort hvordan man må gjøre eller legge opp ditt og datt for å få til det man vil! Her kommer Frk. Fiffi litt til kort. Hun satser derimot på at det kommer seg med alderen...

Fru Flid har quiltet mye flott, og er interessert i flere ulike quilteteknikker. Foreløpig er ikke alle utprøvd, så kanskje vi må melde henne på kurs på Quilt University, som hun var borti på nett for en tid siden?

Vi synes begge to at dette med sammensetting av farger og mønstre er veldig spennende, og samlingen av tøy begynner å bli nokså stor. Det er muligens nok til flere generasjoner etter oss!

Alle innleggene våre som omhandler quilting og sying sying finner du under kategorien "Quilting og Sying" i høyre sidebar, i tillegg til at de listes opp nede på denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar